Crime City

Crime City 1.30

Werk jezelf op tot oppercrimineel

VOOR

 • Veel missies
 • Uitgebreid wapenarsenaal
 • Grafisch prima

TEGEN

 • Verveelt uiteindelijk tóch

Goed
7

Crime City is een gratis misdaadgame voor Android. Je begint als een loopjongen maar al snel neem je de macht over van de grote maffiabazen.

Door het bestelen van mensen, het uitschakelen van vijanden en het beroven van winkels kom je aan geld en ervaringspunten. De pecunia heb je nodig om betere wapens te kopen en je eigen imperium uit te breiden. De ervaringspunten zorgen ervoor dat je gaandeweg naar een hoger level groeit waarmee je meer missies en gereedschappen vrijspeelt.

Speel jij -net als een kleine 20 miljoen anderen- Mafia Wars op Facebook? Dan herken je Crime City direct. Het spel is identiek met één groot verschil: waar Mafia Wars slechts een text based spel is, krijg je met Crime City alle actie te zien. Dit maakt het enigszins vermakelijker om te spelen, want Mafia Wars gaat erg snel vervelen. Helaas zal ook Crime City uiteindelijk veel van hetzelfde zijn, ondanks het leukere jasje waar het ingestoken is.

Crime City is een uitgebreidere variant op het immens populaire Mafia Wars. Je voert allerlei missies uit om te groeien en dit alles wordt met nette graphics weergegeven op je Android-telefoon.

Crime City

Download

Crime City 1.30

Beoordelingen about Crime City

 • door Anonymous

  nice!!.
  leuk spel! zoek nog wel leden voor de syndicate..   Meer

 • door Anonymous

  leuk tegen de verveling.
  erg Leuk spel! als je niet zo veel te doen hebt. Zeker de moeite waard om te installere...   Meer

 • door Anonymous

  Leuk spel!.
  Leuk spel! Uitdagend en verslavend. Zeker de moeite waard om te installeren en uit te proberen! Voeg...   Meer